Energia Serc dla Ani

Wsparcie dzielnej Ani Orłowskiej walczącej z SMA1 to pierwsza inicjatywa jaką podjęła Fundacja Ekoenergetyki w początkowym etapie swojego funkcjonowania. 👶 Historia tej dzielnej wojowniczki poruszyła nas tak bardzo, że zdecydowaliśmy się na kolejną inicjatywę!

Dziś Fundacja Ekoenergetyki rozpoczyna wyzwanie ❤ #EnergiaSercDlaAni! ❤ Cel? Wspomóc uzbieranie brakującej kwoty 💰leczenia malutkiej kruszyny. Czas odgrywa tu znaczącą rolę! Dlatego w tym wyzwaniu może wziąć udział każdy – i każdy może nominować kolejną osobę. Liczymy na efekt skali i zasilenie konta: ➡https://www.siepomaga.pl/ania⬅

😍 Pokażcie jakie macie wielkie serca! Podzielmy się dobrą energią i dołóżmy cegiełkę do realizacji celu jakim jest zdrowie malutkiej Ani!

👉 Są tylko 3 zasady! 👈

1⃣Każda osoba zaangażowana w akcję wpłaca darowiznę na konto dzielnej Ani – https://www.siepomaga.pl/ania

2⃣Nagrywamy/fotografujemy znak serca w dowolnie wybrany przez siebie sposób i publikujemy je we własnych social media – wyzwanie #EnergiaSercDlaAni

3⃣ Nominujemy kolejne osoby/organizacje/firmy ☺️