Fundacja Ekoenergetyki jest Organizacją Pożytku Publicznego

Z radością ogłaszamy, że Fundacja Ekoenergetyki zdobyła status Organizacji Pożytku Publicznego! Fundacja Ekoenergetyki jest Organizacją Pożytku Publicznego

Ten krok oznacza dla nas jeszcze większe możliwości w dalszym niesieniu pozytywnej energii oraz wsparciu dzieci i młodzieży w naszym województwie. Fundacja Ekoenergetyki jest Organizacją Pożytku Publicznego

Dzięki tej zmianie, już od 2024 roku będziecie mogli wesprzeć naszą Fundację, przekazując nam 1,5% swojego podatku. A to oznacza, że będziemy mogli wspólnie realizować cele statutowe.

Do końca roku jeszcze trochę, więc jeżeli chcielibyście wesprzeć nasze działania już teraz, serdecznie zachęcamy do dokonania darowizny.

☑ Jak to zrobić? To bardzo proste. Wystarczy odwiedzić naszą stronę internetową pod adresem ☑https://fundacjaekoenergetyki.pl/, gdzie znajdziecie wygodny mechanizm do dokonywania darowizn. 🪙

Wierzymy, że poprzez dostarczanie pozytywnej energii, kształcenie, oraz różnorodne projekty społeczne, jesteśmy w stanie pomóc dzieciom i młodzieży rozwijać się, osiągać swoje cele i przyczyniać się do dobra społeczeństwa. Nasza Fundacja stara się stworzyć otoczenie, w którym młode pokolenie może kwitnąć i realizować swoje marzenia. Fundacja Ekoenergetyki jest Organizacją Pożytku Publicznego

Dziękujemy z całego serca za każdą wpłatę, a także za wsparcie. Fundacja Ekoenergetyki jest Organizacją Pożytku Publicznego