Fundacja Gra z WOŚP!

Fundacja Ekoenergetyki wraz z Ekoenergetyka-Polska i spółkami powiązanymi – gra z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy! ❤️❤️❤️

Przed nami jubileuszowy, bo 30 finał WOŚP, a środki zebrane w tegorocznej edycji przeznaczone zostaną dla zapewnienia najwyższych standardów diagnostyki i leczenia 👀 wzroku 👀 u dzieci. #Wzrok to najważniejszy zmysł człowieka. Problemy z nim związane wpływają na poznawanie świata, dlatego tak istotna jest jego diagnostyka i szybkie podjęcie niezbędnego leczenia. Wdrożenie odpowiednich terapii nie jest jednak możliwe bez nowoczesnego sprzętu, którego polskim placówkom często brakuje.

Tegoroczne puszki odebraliśmy od Szefa Sztabu Zielona Góra Pana Filipa Gryka oraz Koordynatora wolontariatu Pana Krzysztofa Niemiec. 👇👇 Sztabowe puszki Orkiestry stoją już na recepcjach budynków w naszej zielonogórskiej siedzibie, na stacji EKOEN Zielona Góra! Zostaną z nami do końca stycznia, dlatego zapraszamy do wspólnej zbiórki!😍

Na wielki finał WOŚP szykujemy także coś specjalnego dla wolontariuszy z naszego miasta, ale więcej o tym w styczniu 😉 Mamy oko 👁️ 💚 na wzrok najmłodszych!

#WielkaOrkiestraŚwiątecznejPomocy #wosp2022 #csr #wosp #30finałwośp #pomagajmy #dobrowraca #siema