Kraina Tu-Tam czyli piękne i funkcjonalne wnętrza dla Centrum Zdrowia Matki i Dziecka

Bardzo nas cieszy, że pomysł zapoczątkowany przez Założyciela Ekoenergetyka-Polska Pana Bartosza Kubika, a realizowany przez Ekoenergetyka-Polska i Fundację Ekoenergetyki pomoże malutkim podopiecznym Centrum Zdrowia Matki i Dziecka.😊💚

Rozpoczynamy kolejny etap naszej współpracy ze Szpital Uniwersytecki w Zielonej Górze. To co przez cały ten czas pozostaje niezmienne to odbiorcy naszych działań – 👶👧 najmłodsi obywatele naszego regionu oraz ich rodziny. 😍
Każdy rodzic pragnie, aby jego dzieci były #zdrowe. Niestety choroby dotykają każdego z nas, nawet najmniejsze dzieci. Na szczęście mogą one wtedy liczyć na profesjonalną pomoc personelu medycznego Centrum Zdrowia Matki i Dziecka. Cieszymy się, że dzięki sfinansowaniu identyfikacji wizualnej CZMiD 🌞🌹🦊połączone z czytelnym systemem komunikacji wewnętrznej maluchy będą leczone w przyjaznym, kolorowym i ciepłym otoczeniu.

„Jesteśmy przekonani, że otoczenie i atmosfera, w jakiej leczone są dzieci, mają duży wpływ na ich samopoczucie. ❤️ Co w konsekwencji przekłada się na szybszy powrót do zdrowia.” mówi Prezes Fundacji Urszula Przegalińska-Kubik.

#szpital #zielonagóra #bizenswrazliwyspołecznie #DobraEnergiaWraca #DajemyMocMarzeniom #WspieramySzpitale