List Intencyjny z Fundacją Start-Sport podpisany

Co łączy Fundację Ekoenenrgetyki z Fundacja Start-Sport?

Z pewnością to, że w centrum naszych działań stawiamy List Intencyjny z Fundacją Start-Sport podpisany dobro dzieci… ale nie tylko! Od wczoraj łączy nas też list intencyjny List Intencyjny z Fundacją Start-Sport podpisanyList Intencyjny z Fundacją Start-Sport podpisany, który w imieniu Fundacji Ekoenergetyki podpisała Prezes Fundacji Urszula Przegalińska – Kubik. Naszego partnera reprezentował Pan Maciej Rybicki, z którym mieliśmy już wcześniej przyjemność podejmować wspólne inicjatywy.List Intencyjny z Fundacją Start-Sport podpisany

Jednym z partnerskich projektów będzie już za chwilę realizacja programu dotykającego ważnego problemu społecznego. Nie możemy się doczekać, kiedy będziemy mogli powiedzieć więcej, bo naprawdę będzie o czymList Intencyjny z Fundacją Start-Sport podpisany!

Trzymajcie kciuki i zachęcamy do śledzenia obu naszych Fundacji – będzie się działoList Intencyjny z Fundacją Start-Sport podpisanyList Intencyjny z Fundacją Start-Sport podpisanyList Intencyjny z Fundacją Start-Sport podpisany! O innych wspólnych przedsięwzięciach na pewno także poinformujemy!

#współpraca #csr #bizneswrażliwyspołecznie #dajemymocmarzeniom #FundacjaStartSport #partnerstwo