Młody talent tenisa

Fundacja Ekoenergetyki wspiera rozwój młodych talentów! Młody talent tenisa

Jednym z celów Fundacji jest wspieranie młodych sportowców w zmianie ich marzeń na realne sukcesy Młody talent tenisaMłody talent tenisa. Dlatego zdecydowaliśmy się przekazać darowiznę na rzecz wschodzącej gwiazdy tenisa, która na poziomie juniorskim miała już okazje zawalczyć w turniejach wielkoszlemowych.Młody talent tenisaMłody talent tenisa

Zielonogórzanka Martyna Kubka to 19-letnia tenisistka – reprezentantka seniorskiej kadry Polski. Tenisistka ma już na swoim koncie poważne sportowe sukcesy, została m.in. mistrzynią Polski i Europy w deblu!Młody talent tenisa

Środki finansowe przekazane przez Fundację zostały przeznaczone na wyjazd Martyny do Monastyru w Tunezji, gdzie weźmie ona udział w 3 turniejach tenisowych! Młody talent tenisaMłody talent tenisa

Martyna wylatuje już 4 grudnia,Młody talent tenisa a my mocno jej kibicujemy oraz życzymy sukcesów na korcie! Młody talent tenisaMłody talent tenisa

#EkoenergetykaPolska #Ekoenergetyka #MartynaKubka #tenis #FundacjaEkoenergetyki #młodetalenty

Autor zdjęć: Arata Yamaoka