Finał Akcji Bombka Marzeń!

Dziś wielki finał Akcji Bombka Marzeń! Finał Akcji Bombka Marzeń!

W tym roku dzięki zaangażowaniu Naszych Pracowników udało Nam się razem spełnić blisko 100 marzeń podopiecznych Domu Samotnej Matki oraz Pogotowia Opiekuńczego w Zielonej Górze! To największa „Bombka” z wszystkich dotychczasowych edycji! Finał Akcji Bombka Marzeń!

Święta to czas, w którym każdy powinien czuć się wyjątkowo. Nieodłącznym elementem ubierania choinki są prezenty, które dostarcza Święty Mikołaj. Finał Akcji Bombka Marzeń! Nie mogliśmy pozwolić, by ominął On któregoś malucha! Na szczęście Nasi Ekoenergetyczni Mikołajowie spisali się na medal! Finał Akcji Bombka Marzeń!

Przed chwilą Prezes Fundacji Ekoenergetyki Pani Urszula Przegalińska-Kubik przekazała wszystkie upominki podopiecznym obu instytucji. Finał Akcji Bombka Marzeń! Uśmiechy na twarzach obdarowanych to największa nagroda, jaką mogliśmy otrzymać.Finał Akcji Bombka Marzeń!

Dziękujemy Pracownikom Naszej firmy – bez Was to by się nie udało! Finał Akcji Bombka Marzeń!#PomaganieJestFajne #bizneswrażliwyspołecznie #EkoenergetykaPolska #erewolucja #zielonagóra #prezenty #mikołaj #dobrowraca