Gramy z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy.

Już po raz kolejny gramy z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy, lecz po raz pierwszy jako Fundacja Ekoenergetyki. Przed nami 29 finał, tym razem pod hasłem „Gramy z głową!”. Celem tegorocznego finału będzie zbiórka funduszy na zakup specjalistycznego sprzętu dla laryngologii, otolaryngologii i diagnostyki głowy.”Od zawsze gramy z WOŚP, to piękna charytatywna inicjatywa, łącząca ludzi w Polsce i za granicą. To marka sama w sobie. Nawet pandemia nie zablokowała prac organizacyjnych. Mimo wszystkich trudności, widzimy pełne zaangażowanie wolontariuszy, zapał do pomocy i niesienia dobrej energii, dlatego po raz pierwszy jako Fundacja – jesteśmy i chcemy grać z Wami.” – mówi Prezes Fundacji Ekoenergetyki Urszula Przegalińska-Kubik.Dziś podczas prac przygotowawczych do 29 finału, mogliśmy porozmawiać z lokalnymi organizatorami i przekazać na ręce szefostwa Zielonogórskiego Sztabu WOŚP, koszulki dla wszystkich, ponad 300 Wolontariuszy z Winnego Grodu. 29. Finał WOŚP odbędzie się 31 stycznia i zagra w najlepsze tony życzliwości i dobroci. To z pewnością będzie wyjątkowe wydarzenie, w którym będziemy uczestniczyć. Mamy też nadzieję, że jeszcze Was zaskoczymy dobrą energią! Bądźcie z nami, grajcie z WOŚP, otwórzcie swoje serca! Gramy z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy.Gramy z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy.Gramy z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy.