Ogromne serca Pracowników Ekoenergetyki

Serca Pracowników Ekoenergetyki są ogromne i wrażliwe na potrzebujących. Wiedzieliśmy to doskonale, a jednak za każdym razem ich zaangażowanie w akcje charytatywne pozytywnie zaskakuje. 💚

Wczoraj finał miała zbiórka 💪 upominków na rzecz wielodzietnej rodziny z naszego regionu, która znalazła się w trudnej sytuacji. Prezenty dla każdego z 6 wyjątkowych dzieci oraz ich taty dzielnie walczącego o dobro swoich najbliższych dotarły już do adresatów. Zdziwienie na twarzach obdarowywanych dorównywało uśmiechom robiących prezenty.😊🎁

Wolontariat pracowniczy w Ekoenergetyka rozkwita z każdą następną akcją. „To dla mnie bardzo ważne, że w ramach swojej pracy mogę także zrobić coś dobrego dla potrzebujących. Nawet jeżeli to malutka cegiełka” mówi jeden z pracowników zaangażowanych w zbiórkę. 😍

Poza pięknie zapakowanymi upominkami, odzieżą i obuwiem do rodziny trafiło także sporo voucherów. Udało nam się również zaangażować do współpracy partnera Fundacja BawMy oraz TEMAR – Kompleks Wypoczynkowy w Dąbiu, zaprosili rodzinę w swoje progi na weekendowy pobyt nad pięknym lubuskim jeziorem. 👈
Dziękujemy wszystkim❤️❤️ sercom❤️❤️ za tyle dobroci! Razem dajemy moc marzeniom! 💪

#zbiórka #dajemymocmarzeniom #csr #bizneswrażliwyspołecznie