Społeczna Odpowiedzialność Biznesu w codziennym wydaniu

W Fundacji Ekoenergetyki wiemy, że relacja biznesu z odpowiedzialnością społeczną to przepis na związek idealny💚. A jak w każdym związku, także i tutaj, ważne są ciągłość i konsekwencja w działu. 😊 Dlatego nasze dwie placówki partnerskie – Pogotowie Opiekuńcze i Dom Samotnej Matki w Zielonej Górze wspieramy długofalowo i cyklicznie. Czasami są to duże akcje angażujące pracowników #Ekoenergetyki jak zbliżająca się „Bombka Marzeń”, a czasami proste zabezpieczenie potrzeb bieżących. 💪

Tym razem postawiliśmy na to drugie i pomogliśmy obu instytucjom w realizacji codziennych zadań. Do Pogotowia Opiekuńczego trafiły środki chemiczne, pomagające dbać o zawsze czyste i pachnące ubrania podopiecznych👕🩳, natomiast do Domu Samotnej Matki niezbędne artykuły biurowe🗂. Parafrazując rozmowy z przedstawicielami tych instytucji – czasami im prościej tym łatwiej trafić do celu. 🎯💚

#CSR #SpołecznaOdpowiedzialnośćBiznesu #DajemyMocMarzeniom #pomagamyjakmożemy #cegiełkapomocy #dobrowraca #bizneswrażliwyspołecznie