Przekaż 1,5% podatku dla Fundacji Ekoenergetyki

Fundacja Ekoenergetyki powstała po to, aby wspierać społeczność lokalną. Przekaż 1,5% podatku dla Fundacji Ekoenergetyki To w Zielonej Górze bije nasze serce, dlatego tak ważne są dla nas działania skierowane w stronę lokalnych instytucji pomocowych i potrzebujących z naszego regionu. Za każdym razem cieszymy się, gdy nasze większe i mniejsze działania przyczyniają się do zmiany naszego lokalnego otoczenia na lepsze. Przekaż 1,5% podatku dla Fundacji Ekoenergetyki

Teraz, gdy zbliża się czas składania PIT-ów, chcielibyśmy Was prosić o wsparcie. Po raz pierwszy w tym roku możecie przekazać 1,5% podatku na naszą Fundację. To dla nas ogromna szansa, aby być jeszcze bliżej lokalnej społeczności i realizować nowe projekty wspierające dzieci i młodzież z naszego otoczenia. Przekaż 1,5% podatku dla Fundacji EkoenergetykiPrzekaż 1,5% podatku dla Fundacji Ekoenergetyki

Przekaż 1,5% podatku dla Fundacji Ekoenergetyki Numer KRS Naszej Fundacji: 0000862083

Dziękujemy za Wasze zaufanie i wsparcie – niech okazane dobro wróci do Was z podwójną siłą! Przekaż 1,5% podatku dla Fundacji Ekoenergetyki

#FundacjaEkoenergetyki #DajemyMocDziecięcymMarzeniom #ZielonaGóra