Wspieramy zielonogórski sztab WOŚP

🌏🩵 Nie ma granic geograficznych, które powstrzymałyby Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy przed graniem. Dlatego cieszymy się, że od wielu lat możemy być obecni tam, gdzie nasze serce bije najmocniej, czyli w Zielonej Górze! 🏔️

💬 Jako Fundacja Ekoenergetyki co roku bierzemy udział w Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy. Angażujemy się instynktownie – wspieramy w taki sposób, w jaki aktualnie możemy, ponieważ pomaganie mamy wpisane w DNA naszej działalności. Dla nas po prostu jest oczywistością, że tutaj jesteśmy. Nie jest tajemnicą, że współpracujemy z wieloma Fundacjami, dzięki czemu wspólnie mnożymy dobro. Mówimy o tym dumą, bo to właśnie we wsparciu lokalnej społeczności tkwi siła napędowa naszej Fundacji.💬– mówi Klaudia Oświęcimska

🍀 Wierzymy, że każdy gest dobroci ma potężny wpływ na naszą społeczność. Poprzez coroczne wsparcie zielonogórskiego sztabu WOŚP, stajemy się integralną częścią tego niesamowitego przedsięwzięcia. Od 32 lat symbolem jedności są czerwone serduszka, dzięki którym, każdy kto je nosi, aktywnie współtworzy tę wyjątkową orkiestrę dobra. ❤️🥁

#WOŚP #WielkaOrkiestraŚwiątecznejPomocy #FundacjaEkoenergetyki #ZielonaGóra #DoKońćaŚwiataiOJedenDzieńDłużej