Serce pełne… pomagania

Dziś po raz pierwszy opróżniliśmy nasze pomagające, nakrętkowe serce. Niewiele ponad miesiąc zajęło nam wypełnienie go po brzegi i mamy nadzieję co najmniej utrzymać takie tempo!

Z tej okazji zaprosiliśmy do naszej siedziby Panią Beatę – mamę malutkiego Jasia, walczącego z postępującą wadą wzroku. To na cele jego leczenia zostaną przekazane te i następne nakrętki. Zgodnie z deklaracją Prezes Fundacji Ekoenergetyki na konto Jasia powędruje także darowizna finansowa.

„Bardzo dziękuję wszystkim pracownikom za tak liczne zaangażowanie w tę formę pomocy. Podziękowania kieruję także w stronę Ekolucky, nasze przedszkolaki również dołożyły swoją cegiełkę. Dobrze znamy historię Jasia i mamy nadzieję, że nasze wspólne działania przyczynią się do jego wyzdrowienia” – mówi Prezes Urszula Przegalińska – Kubik.

Z historią Jasia możesz zapoznać się tutaj – https://www.facebook.com/JasiuNieOddamyCieCiemnosci. Jeżeli tak samo jak nas poruszyła Cię walka tego małego bohatera – Ty też możesz pomóc! Wystarczy zbierać plastikowe nakrętki i wrzucać je do naszego serca.

#nakręćsięnapomaganie #zbieramynakrętki #pomoc #wzrok #CSR #wspieramydziecięcezdrowie #dajemymocmarzeniom