To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!

Fundacja Ekoenergetyki jak co roku gra z #WOŚP, tym razem pod hasłem „Chcemy wygrać z sepsą! Gramy dla wszystkich – małych i dużych! To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!

To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! Z dumą i wielką satysfakcją po raz kolejny łączymy ekoenergetyczne siły z #WOŚP. Ta #orkiestra, której dźwięki każdego roku otwierają serca Polek i Polaków, jest dowodem na to, jak wiele możemy zmienić, działając razem. Fundacja rokrocznie wspiera organizację lokalnego finału, ale pamiętajmy, że każdy z nas może wybrać swój sposób na #pomaganie, a każdy z nich jest bezcenny, bo stanowi ważną cegiełkę w tej wielkiej sprawie To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! mówiła Urszula Przegalińska-Kubik Prezes Fundacji Ekoeneregtyki i Wiceprezes Ekoenergetyka.

To pomału staje się już tradycją, że podczas zielonogórskich finałów WOŚP głowy i piersi wolontariuszy zdobią czapki i koszulki z logo #EKO. Dziś delegacja Fundacji przekazała je na ręce szefa sztabu Filipa Gryko. To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!

Cieszymy się, że do wsparcia zawsze gotowi są nasi koledzy i koleżanki z Evity. W tym roku także odwiozą oni wolontariuszy po kweście do domu. To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! Pamiętajcie odebrać swój voucher w sztabie!

Zróbmy razem dobro! To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! Przecież nie tylko nam styczeń kojarzy się z wielkim czerwonym sercem. To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!To już jutro! 31 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy!

#DajemyMocMarzeniom#WOŚP#BiznesWrażliwySpołecznie#WOŚP#GramyDoKońcaŚwiataIojedenDzieńDłużejWOŚP