5 finał Bombki Marzeń!

Koniec grudnia to wyjątkowy czas w roku. Szczególnie w Ekoenergetyce. 5 finał Bombki Marzeń!5 finał Bombki Marzeń!To właśnie wczoraj miał miejsce jeden z ważniejszych momentów naszej CSR’owych działalności. Piąty finał Bombki Marzeń za nami! 5 finał Bombki Marzeń!5 finał Bombki Marzeń! Trudno uwierzyć, że to już pięć lat od kiedy w okresie świątecznym otwieramy nasze serce na dziecięce marzenia. Nie mogło być inaczej! 5 finał Bombki Marzeń!

Nasi Pracownicy jak co roku stanęli na wysokości zadania, wcielając się w rolę Świętego Mikołaja. 5 finał Bombki Marzeń! Wspólnymi siłami zrealizowaliśmy marzenia ponad osiemdziesięciu podopiecznych zielonogórskich placówek pomocowych – Domu Samotnej Matki oraz Pogotowia Opiekuńczego. W tej edycji do obdarowywanych dołączyły także rodziny, którymi fundacja opiekuje od początku wojny w Ukrainie.

Nasze dwie koordynatorki – Klaudia Oświęcimska oraz Aneta Mokrzycka czuwały nad tym, aby prezenty trafiły pod wskazane adresy. 5 finał Bombki Marzeń!5 finał Bombki Marzeń!5 finał Bombki Marzeń!

5 finał Bombki Marzeń! Akcja Bombka Marzeń jest doskonałym przykładem, że kultura wolontariatu jest istotna w organizacji. Cieszymy się, że bombki, które zniknęły z choinek przerodziły się w wyjątkowe podarunki. Tym samym sprawiły, że w wigilię niejedno dziecko uśmiechnie się na widok prezentu przygotowanego specjalnie dla niego.5 finał Bombki Marzeń! – mówi Klaudia Oświęcimska

5 finał Bombki Marzeń!Pierwszy raz zajmuję się koordynowaniem akcji i jestem pod wrażeniem zaangażowania naszych pracowników. Dobrze jest być częścią społeczności, która jest otwarta na drugiego człowieka. Zawożąc osobiście prezenty do placówek wyobrażałam sobie radość dzieci podczas ich odpakowywania. Gorąco wierzę w to, że każdy człowiek zasługuje na wyjątkowy upominek. 5 finał Bombki Marzeń! – mówi Aneta Mokrzycka

Bardzo się cieszymy, że akcja #BombkaMarzeń z roku na rok rośnie w siłę. W tej edycji poruszyła także serca pracowników Domator24.com – Join the Team. 5 finał Bombki Marzeń!

Dziękujemy za Wasze zaangażowanie i cegiełkę, którą dołożyliście do tego pięknego dzieła. 5 finał Bombki Marzeń!5 finał Bombki Marzeń!

Pracownikom Ekoenergetyka mówimy – jesteście najlepszymi Mikołajami, jakich mogliśmy sobie wymarzyć. Wierzymy, że czynione dobro powraca do nas ze zdwojoną siłą. 5 finał Bombki Marzeń!

#BiznesWrażliwySpołecznie#EkoenergetykaPolska#BombkaMarzeń#DobroWraca#ZielonaGóra