Dzień Kobiet w Domu Samotnej Matki

Każda z nas jest wyjątkowa i zasługuje na zauważenie, docenienie i wyróżnione! Dzień Kobiet to świetna okazja, aby to pokazać. Dzień Kobiet w Domu Samotnej Matki

Fundacja Ekoenergetyki postanowiła sprawić, aby dla podopiecznych Dom Samotnej Matki w Zielonej Górze ten wieczór okazał się wyjątkowy. Wyszliśmy z założenia, że skoro nie możemy wychodzić do restauracji, to co stoi na przeszkodzie, aby restauracja przyszła do nas? Dlatego specjalnie na tę okazję sfinansowaliśmy uroczystą kolację dostarczoną bezpośrednio do świętujących Kobiet. Dzień Kobiet w Domu Samotnej MatkiDzień Kobiet w Domu Samotnej Matki

Pięknie podane i smaczne dania, specjalne menu dla dzieci i okazja, aby po prostu pobyć razem – tak wyglądał ten wieczór. Zobaczcie sami!

A wszystkim kobietom życzymy, aby nigdy nie brakło im siły i wyobraźni, aby spełniać swoje marzenia. Bo czym byłby świat bez marzeń? Dzień Kobiet w Domu Samotnej Matki#DzieńKobiet#DomSamotnejMatki#SiłaKobiet#EkoenergetykaPolska