Gramy z WOŚP po raz drugi!

Przed nami jubileuszowy 3⃣0⃣ Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, więc nasze zaangażowanie również jest wyjątkowe❗ Fundacja już po raz drugi gra z #WOŚP, w tym roku pod hasłem „przejrzyj na 👁️oczy👁️” – dla zapewnienia najwyższych standardów diagnostyki i leczenia wzroku u dzieci!💪

„Bardzo nas cieszy, że kolejny raz możemy włączyć się w organizację Finału WOŚP właśnie poprzez wspieranie wolontariuszy! ❤️❤️❤️ Idea tej najgłośniejszej orkiestry świata bliska jest misji pomagania naszej Fundacji – kierując swe działania do najmłodszych. Pandemia pokazała nam dobitnie, że siła tkwi w działaniach grupowych, dlatego niech nas będzie więcej!” – mówiła Prezes Fundacji Ekoenergetyki Urszula Przegalińska-Kubik podczas przekazania materiałów dla wolontariuszy z Winnego Grodu.😍

W tym roku uszy wolontariuszy będą chronić przepiękne kolorowe czapki 👒🧶 w 2 wzorach, a jeśli wierzyć prognozom pogody – czapki w ten weekend przydadzą się każdemu🌬! Razem z ekipą EKOEN Zielona Góra zadbamy także o pożywny posiłek i ciepłe napoje na drugie śniadanie 🍌☕ dla wszystkich zielonogórskich wolontariuszy! W niedzielę między 10.00 a 12.00 zapraszamy do sztabu na małe co nie co 😁! Wzorem lat ubiegłych na ręce szefa sztabu Filipa Gryko Pani Prezes przekazała dziś także vouchery na przejazdy taksówkami Evity, które odwiozą wolontariuszy po kweście do domu. 🚕🔋🚕🔋🚕🔋

Życzymy sobie i Wam, aby dobra energia otwierała nawet najtwardsze serca! Dzielmy się w ten weekend ciepłem, radością i dołóżmy cegiełkę do zdrowego wzroku maluszków. 💚💚💚💚