Jesteśmy nakręceni na pomaganie… Jasiowi!

Jasiu to dzielny chłopczyk, który każdego dnia walczy z postępującą wadą wzroku. 👦 👀Trakcyjne odwarstwienie siatkówki oka i silny astygmatyzm – z tym właśnie zmaga się ten zawsze uśmiechnięty maluch. Mama Jasia robi wszystko, co w jej mocy, aby nie oddać Jasia ciemności!💚💚💚

Postanowiliśmy pomoc, a Wy możecie to robić razem z nami❗ Akcję „nakręć się na pomaganie”, czyli zbieranie nakrętek dedykujemy właśnie Jasiowi. Każdy z Was może pomóc i dołożyć swoje… wieczka, nakrętki i korki. To jednak nie wszystko! Fundacja Ekoenergetyki zadeklarowała, że kiedy uzbiera się całe nakrętkowe serce, wesprze zbiórkę Jasia dodatkową sumą! Warto się przyłączyć! ❤️

W Polsce żyje ponad 2 miliony osób z dysfunkcją wzroku. Z czego 155.000 to osoby niewidome. Jasiu ma szansę, aby widzieć, ale potrzebuje pomocy! 💪💪💪

Z historią Jasia możecie się zapoznać tutaj – https://www.facebook.com/JasiuNieOddamyCieCiemnosci Zachęcamy i zapraszamy do udziału w akcji!

#nakręćsięnapomaganie #zbieramynakrętki #pomoc #wzrok #CSR #wspieramydziecięcezdrowie #dajemymocmarzeniom